Zes jaar geleden maakte we kennis met jullie drie en Villa Shanti in wording. Dat het een paradijselijke plek zou gaan worden, was ons toen al duidelijk! Fantastisch dat we nu als gast van jullie smaakvolle en zeer comfortabele villa hebben mogen genieten.
De locatie, de tuin met fenomenale zichtlijnen naar zee, de sawa’s aan de achterzijde met het uitzicht op de sky-line van Bali maakt juist dit huis heel bijzonder. Absoluut de signatuur van Theo!
Maar ‘the boss’ is voor de staf een veel breder begrip: daar speelt Marja een grote rol in. We vinden dit in het huis, de voorbereidingen om hier te komen en de keuze en opleiding van de staf terug.
Gisteravond hebben we als een grote familie met Ketut en Ayu aan het hoofd allemaal aan tafel gezeten en onze woorden van dank uitgesproken. Ayu haar hulp in de keuken en zorg voor de was en heerlijk ruikende opgemaakte bed en schoon huis. Ketut voor haar kookkunsten, humor en gezelligheid. Een fantastische vrouw die absoluut een plekje in ons hart heeft veroverd. Dank ook aan Kadek die ons zorgeloze en veilige nachten heeft gegund. En de tuinmannen die iedere dag dit ‘hof van Eden’ een lust voor het oog lieten zijn. Dank Nyomang voor ondersteuning in zaken die geregeld moesten worden bij uitstapjes buitenhuis.
We bedanken staf en eigenaren dat we zo fantastisch zijn ontvangen met ons grote gezelschap