Ik heb het hier heel erg naar mijn zin gehad. We hebben heerlijk gegeten, Al made by Ketut! Het zwembad is ook erg fijn, ook lekker om de zee zo dicht bij te hebben. leuke schelpen gevonden. Lekker tuinhuisje waar je gemasseerd kan worden.
Met het nieuwe jaar hadden wij vanaf het strand een super uitzicht op een stadje dat allemaal vuurwerk afstak. Allemaal hele vriendelijke mensen hier. Met Kerst hadden ze ook een Kerstboom gemaakt en Kerstkransen opgehangen. Met Oud en Nieuw had een restaurantje waar we hadden gegeten zelf oliebollen gemaakt en aan ons gegeven. Ik heb hier wel een super vakantie gehad in ieder geval!. Ook met heel veel dank aan de mensen hier en het heerlijke eten van Ketut. 2 weekjes = 2 super weekjes. R. the youngest of the family.
Daar kan ik alleen maar aan toevoegen dat het heerlijk was hier. Voelt als Paradijs. We hebben leuke dingen gedanaan. Voor mij was het hoogtepunt snorkelen bij Menjangan Island. Erg mooi. Onze begeleider was erg vriendelijk en we hebben hele mooie dingen en dieren gezien. Zelfs balonvisjes vastgehouden.
P.s. de heerlijke massages van Made waren ook super.