Villa Shanti, wat een genot!. Om onze 3-weekse vakantie op Bali af te sluiten verblijven we de laatste week in Villa Shanti. Wat zijn we blij dat we dit niet aan het begin van onze reis gedaan hebben. We hadden niets meer goed gevonden…
Genoten hebben we van het mooie huis, de prachtige tuin, de kookkunsten van Ketut, de boeken en films in de kast en de fantastische verzorging van het team.
Op advies van Marja naar dolfijnen wezen kijken met Made. Hij is duurder dan de anderen, maar het geld waard; grotere boot met voldoende bewegingsruimte ( bij de andere bootjes zit je achter elkaar) Balinees ontbijt aan boord, wij hadden de pech van dolfijnen die snel weg waren, maar leuke boottocht afgerond met snorkelen waarbij hij voor onze dochter een box had met een glazen plaat zodat ook zij kon ‘snorkelen’.Bij terugkomst aan wal stond een Balinese lunch voor ons klaar. Niet veel dolfijnen, maar wel een bijzondere dag.
Omdat onze dochter zo graag de dolfijnen wilde zien toch maar wezen zwemmen met de dolfijnen bij ‘Melka’. Had vooraf op internet vooral negatieve verhalen hierover gelezen en vroeg me af of het wel een goed plan was om te gaan. Toch gegaan en het viel 100% mee. We hadden ‘s morgens om 10:00 afgesproken en de dolfijnen waren super. We hebben genoten van 20 bijzondere minuten.
We kunnen jullie weinig tips geven, omdat we weinig hebben ondernomen, anders dan genieten van Villa Shanti.
Bedankt voor zalige week!